Gyakran Ismételt Kérdések

a Főegyházmegyei Ostyaellátóban

Milyen anyagokat tartalmaznak az ostyák?

Az egyházi előírásoknak megfelelően csak búzalisztet és vizet tartalmaznak.

Mit lehet tudni a gluténmentes ostyákról?

Az egyházi előírásoknak megfelelően készül, ezért minimális mennyiségű glutént tartalmaz (20mg/kg alatt!), melyet a betegek nagy többsége tolerál. A gluténtartalmat laboratóriumban ellenőrizték.

Hogyan lehet rendelni?

A rendeléseket elsősorban honlapunk webáruházában fogadjuk, de telefonon vagy e-mailen is leadhatja. Amennyiben nyitvatartási időn túl telefonál, üzenetrögzítő fogadja hívását.

Hogyan lehet megvásárolni az ostyát?

Megrendelés átvétele történhet – igény szerint – személyesen, nyitvatartási időben irodánkban, partnereinknél valamint postai szállítással.

A nyitvatartási idő változásáról honlapunkról folyamatosan tájékozódhat.

Hogy történik és mennyibe kerül a szállítás?

Küldeményeinket a Magyar Posta Zrt. segítségével juttatjuk el megrendelőinkhez. A feladott küldemények esetén a csomagolás és a postai szolgáltatás díját számítjuk fel.

A csomagokat 1 vagy 2 napos időgarantált küldeményként adjuk fel. A küldemény díja a súlytól és a szállítási határidőtől függ. Kérjük erről érdeklődjenek irodánkban. A nettó 35.000 Ft értékű rendelés felett a szállítás díjtalan!

Hány nap alatt érkezik meg a küldemény?

Érdemes a megrendelés leadásától 4-5 munkanappal számolni.

A munkanapokon délelőtt 9-ig leadott megrendeléseket a készlet függvényében már aznap postára tudjuk adni. Nagyobb rendelési tétel esetén (500 db nagy vagy 5000 db kis ostya felett) a rendelés teljesítésének ideje 6-8 nap is lehet.

Bankkártyával lehet-e fizetni?

Sajnos nem. A számlák fizetése készpénzben, átutalással vagy csekken történhet.

Meddig fogyasztható az ostya?

A csomagoláson megadott határidőig nyugodtan fogyasztható. Ezt követően is biztonsággal fogyasztható, amennyiben zárt vagy eredeti csomagolásban tartjuk, száraz helyen.